Taxatie Eindhoven

Bent u op zoek naar een taxateur die een gevalideerd taxatierapport met een goede prijs/kwaliteit verhouding kan maken?

Lever Makelaardij: een schat aan ervaring in de woningmarkt in Eindhoven.

Als u een andere woning of appartement heeft gekocht dan heeft uw geldverstrekker (meestal de bank) een gevalideerd taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur die niet betrokken is geweest bij de aan- of verkoop. Op deze wijze wil de geldverstrekker inzicht krijgen in de marktwaarde van de woning of het appartement.

Taxatierapport Eindhoven

Er zijn echter ook andere redenen dat u een taxatierapport wenst. Wellicht gaat u verbouwen en heeft u een aanvullende hypotheek nodig of is er sprake van een boedelverdeling bij echtscheiding of overlijden. Wij kunnen een marktwaarde bepalen in de huidige staat, na verbouwing en in verhuurde staat. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel ervaring bij de meest uiteenlopende situaties die van invloed kunnen zijn op de actuele marktwaarde.

Taxateur Eindhoven

Lever Makelaardij garandeert u een onafhankelijk, gedegen en uitvoerig taxatierapport die (indien noodzakelijk) gevalideerd wordt bij het NWWI. Ons taxatierapport voldoet aan de gestelde eisen van alle erkende geldverstrekkers en financiële instellingen.

Voor meer informatie klik op de button.

 

Neem contact op

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken op:

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×