Stille verkoop Eindhoven

Discreet en efficiënt gebruik makend van ons jarenlange opgebouwde netwerk.

Wat is een Stille Verkoop?

De naam zegt het al, de verkoop van de woning wordt niet aan de grote klok gehangen. Dus geen te koop bord in de tuin. Ook staat de woning niet op Funda. In  overleg kan bepaald worden of de woning wel op de website van de makelaar geplaatst wordt echter zonder herkenbare foto van het huis en zonder adres. Een sfeerfoto van de woning of omgeving is wel mogelijk. Een korte omschrijving van de woning geeft wel een indruk wat men kan verwachten. Alleen een potentiële koper, die daadwerkelijk interesse heeft, ontvangt in overleg met de verkoper meer informatie van de makelaar.

Stille verkoop Eindhoven

In de afgelopen 30 jaar bouwde Lever Makelaardij uit Eindhoven een zeer groot netwerk op. Wij gaan in dit uitgebreide zoekersbestand op zoek naar de beste koper voor uw huis. Zodra iemand uw woning komt bezichtigen, weet u zeker dat het een serieuze kandidaat is. Stille verkoop is dus gerichte verkoop!

Meer weten? klik hieronder op de button.

 

Neem contact op

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken op:

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×