Makelaar Waalre

Persoonlijk, Pro Actief en Betrokken, dat zijn de kernwaarden van Lever Makelaardij  in Waalre. Wilt u graag uw woning verkopen of een nieuwe woning aankopen? Maak kennis met de jarenlange ervaring van Lever makelaardij, gevestigd aan de Boutenslaan 4 in Eindhoven
Jan Hein en Corien Lever kennen de dynamiek van de woningmarkt op wijkniveau in alle verschillende prijscategorieën. Het makelaarskantoor is actief op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties van woningen en appartementen in de regio Waalre en omgeving.

Woning verkopen

Woning aankopen

Woning taxeren

Stille verkoop 

Gratis waardebepaling

Zoekopdracht

Lever Makelaardij maakt deel uit van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de brancheorganisatie NVM. Een NVM makelaar of taxateur met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden en basiskwaliteiten. Kwaliteit waar u op kunt bouwen.
Maak kennis met NVM-makelaar Lever Makelaardij en laat u overtuigen door onze persoonlijke werkwijze van hoog niveau.

Bent u op zoek naar een makelaarskantoor in Waalre met een hoge klantwaardering? Lever Makelaardij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij en voldoet aan alle eisen die u mag verwachten van een makelaar die uw belangen optimaal behartigt.  

 

Verkoopmakelaar Waalre

Bent u op zoek naar een full-service makelaar in Waalre die zorgt voor een succesvolle transactie tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs en waarbij samen wordt gekeken naar het bod dat de kopers bieden? Maak kennis met Lever Makelaardij

Waarom zou u een makelaar uit Waalre inschakelen? Een lokale makelaar kent de dynamiek van de woningmarkt op wijkniveau in alle verschillende prijscategorieën. Of het nu gaat om een appartement een vrijstaande villa of een karakteristieke jaren ’30 woning; Lever Makelaardij is uw strategische partner die de tijd en aandacht voor u neemt om tot een succesvolle transactie te komen.

De medewerkers op het kantoor van Lever Makelaardij kennen persoonlijk de woningen die te koop worden aangeboden zodat al bij het eerste contact deskundige en relevante informatie wordt verstrekt aan potentiële kopers. Gaat u een verkoopmakelaar uit Waalre inschakelen bij de verkoop van uw woning of appartement? Maak kennis met Jan Hein en Corien Lever; het team van Lever Makelaardij.

Neem contact op met Lever Makelaardij voor een afspraak.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij u alles over onze werkwijze die leidt tot een succesvolle verkoop van uw woning of appartement in de regio Waalre.

 

Aankoopmakelaar Waalre

Bent u op zoek naar een woning of een appartement in de regio Waalre? Lever Makelaardij begeleidt u hier graag bij. Maak gebruik van onze uitstekende lokale kennis van de woningmarkt en ervaar het zorgeloze gevoel van complete ondersteuning.

Waarom zou u een aankoopmakelaar in Waalre inschakelen bij de zoektocht naar uw woning of appartement? De voordelen van een aankoopmakelaar in Waalre zijn talrijk; zij kennen de dynamiek van de woningmarkt op wijkniveau in alle verschillende prijscategorieën. Lever Makelaardij is lid van de brancheorganisatie NVM en heeft vele jaren ervaring bij het succesvol aankopen van woningen en appartementen in de regio Waalre. Met een aankoopmakelaar uit Waalre aan uw zijde wordt de aankoop van een woning of appartement in Waalre realiteit.

Waarom is een aankoopmakelaar inschakelen een verstandige keuze? Een aankoopmakelaar heeft jarenlange ervaring bij de aankoop van woningen en appartementen; iets wat uzelf slechts enkele keren in uw leven doet. De wetgeving verandert, net als de dynamiek van de woningmarkt. Dankzij onze jarenlange ervaring en het NVM lidmaatschap kennen wij de actuele wetgeving en de dynamiek van de woningmarkt.

Als aankoopmakelaar weet Lever Makelaardij  welke zaken belangrijk zijn en adviseert u waar u tijdens de bezichtiging op moet letten. Samen bekijken wij de woning door het oog van de makelaar. Dit kan  tot verrassende inzichten en resultaten leiden.

Neem voor meer informatie contact op met Lever Makelaardij en tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij u alles over onze werkwijze die leidt tot een succesvolle aankoop van uw nieuwe woning of appartement in de regio Waalre.

 

Waardebepaling woning Waalre

Wat is mijn woning in Waalre waard? Heeft u verhuisplannen en wilt u graag weten voor welk bedrag uw woning nu verkocht zou kunnen worden? Neem contact met ons op en ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning.

Na deze waardebepaling weet u exact voor welk bedrag uw woning verkocht zou kunnen worden. Daarnaast geven wij u direct inzicht in onze werkwijze . Het bepalen van de waarde van een woning in Waalre vereist lokale kennis en inzicht in de dynamiek van de woningmarkt. Lever Makelaardij is een makelaarskantoor in Waalre met vele jaren ervaring en een verfrissende strategie. Deze werkwijze leidt  tot een succesvolle verkoop van uw woning of appartement.

Waarom een waardebepaling? U kunt zelf onderzoek doen naar vergelijkbare, verkochte woningen en appartementen in de straat of wijk waar u woont. Op internet ziet u de vraagprijzen maar niet de daadwerkelijke transactieprijzen. Deze kunnen vaak vele procenten onder of boven de vraagprijs liggen.  Jan Hein Lever inspecteert uw woning of appartement en geeft een onderbouwd advies.

De voordelen van een waardebepaling zijn duidelijk ; voordat de daadwerkelijke verkoop start heeft u een reële verwachting van de opbrengst, de verkooptijd en de procedure. Lever Makelaardij maakt graag kennis met u; thuis of bij ons op kantoor. Wij luisteren eerst naar uw verhuiswensen en vertellen u daarna hoe wij u kunnen begeleiden bij de verkoop van uw woning of appartement in de regio Waalre.

Lever Makelaardij; sinds 1992 gevestigd aan de Boutenslaan 4 in Eindhoven. Als NVM-makelaar staan wij voor u klaar: Persoonlijk, Pro Actief en Betrokken.

 

Huis, woning in Waalre verkopen

Een zeker gevoel.

Gaat u uw huis verkopen in Waalre? Of het nu een karakteristieke jaren ‘30 woning of een vrijstaande villa is; Lever Makelaardij helpt u daar graag bij. Ook als u een appartement in Waalre gaat verkopen kunt u rekenen op de  kernwaarden van Lever Makelaardij: Persoonlijk, Pro Actief en Betrokken.

Lever Makelaardij uw NVM Verkoopmakelaar in Waalre sinds 1992.

Korte lijnen en snel schakelen.

Iedereen op ons kantoor kent uw woning zodat al bij het eerste contact deskundige en relevante informatie wordt verstrekt aan potentiële kopers. Dus wilt u uw huis verkopen in Waalre? De ervaring en expertise van Lever Makelaardij zorgt voor een succesvolle verkoop van uw woning of appartement in Waalre.

Kennis maken?

Staat u op het punt om een woning of appartement in Waalre te verkopen? Lever Makelaardij luistert naar uw persoonlijke wensen en adviseert u over de verkoopstrategie. Misschien wilt u snel uw woning in Waalre verkopen? Of misschien toch via ‘stille verkoop’? Graag maken wij met u kennis, thuis of bij ons op kantoor. Wij leveren maatwerk omdat iedere situatie en iedere woning anders is.

Neem contact op

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?

Wij zijn te bereiken op:

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×